Bel 112 voor dringende politiehulp | Politie nodig, niet dringend? Bel 014 56 47 00

dringend 112
niet dringend 014 56 47 00

Teams

Team Onthaal


Wat?
Onthaal

Naast het telefonisch onthaal door de meldkamer beschikt de politiezone ook over een fysiek onthaal in Geel. Alle aangiftes aan dit loket verlopen op afspraak. In Geel kan je een afspraak maken tijdens onderstaande uren.

Laakdal en Meerhout beschikken elk over een wijkkantoor. Ook deze wijkkantoren zijn alleen open op afspraak. Wanneer er niemand aanwezig is in het wijkkantoor, gaan alle telefonische oproepen automatisch naar het hoofdkantoor in Geel.

Voor aangifte van een strafbaar feit doe je best aangifte bij de politiezone waar de feiten zich voordeden. Is dit niet mogelijk, dan kan je aangifte doen bij de politiezone van je woonplaats.

Meldkamer

De politiezone Geel-Laakdal-Meerhout heeft een eigen meldkamer. Dit heeft als grote voordeel dat deze mensen de zone zeer goed kennen. De meldkamer is het kloppend hart of het zenuwcentrum van de politiezone. Voor dringende hulp bel je best rechtstreeks naar het nummer 014 56 47 00 of het algemeen noodnummer 112. De meldkamer kan je 24 uur per dag en zeven dagen op zeven bereiken voor dringende politiehulp. De meldkamer zorgt bij een hulpvraag voor de correcte afhandeling. Indien nodig stuurt zij een interventieploeg ter plaatse.