Bel 112 voor dringende politiehulp | Politie nodig, niet dringend? Bel 014 56 47 00

dringend 112
niet dringend 014 56 47 00
Maak je afspraak in Geel

Diefstal, Inbraak & Verlies

Gevonden voorwerpen

Maak je afspraak
in Geel

Wat?
  • Als je voorwerpen vindt, breng je deze best bij de politie binnen. De politie doet al het mogelijke om deze terug aan de eigenaar te bezorgen. Wij bewaren ze zes maanden. Daarna bezorgen we ze aan de stad of gemeente waar het voorwerp werd gevonden.
  • Teruggevonden voorwerpen plaatsen wij op onze website onder de rubriek 'gevonden voorwerpen'. Herken je het voorwerp dat je verloren bent? Dan kan je gewoon langskomen op één van onze kantoren om het af te halen. In Geel kan dit tussen 7.30 uur en 20 uur, in de wijkkantoren tijdens de kantooruren. Noteer best wel het meldingsnummer dat op de website vermeld staat en check ook waar je voorwerp wordt bewaard.
  • Voor gevonden fietsen check www.gevondenfietsen.be.
Voor wie?

Voor iedereen die voorwerpen in de stad Geel of de gemeenten Laakdal of Meerhout gevonden heeft.

Hoe?
Gevonden voorwerpen binnenbrengen
Gevonden voorwerpen bekijken
  • Klik hier om de lijst met gevonden voorwerpen te raadplegen. Je kan hiervoor ook één van onze kantoren contacteren. Herken je het voorwerp dat je verloren bent? Dan kan je gewoon langskomen op één van onze kantoren om het af te halen. In Geel kan dit tussen 7.30 uur en 20 uur, in de wijkkantoren tijdens de kantooruren. Noteer best wel het meldingsnummer dat op de website vermeld staat en check ook waar je voorwerp wordt bewaard.
Voorwaarden?

Geïdentificeerde voorwerpen worden aan de eigenaar teruggegeven na vertoon van een geldig identiteitsbewijs en (eventueel) aankoopfactuur, foto of gedetailleerde beschrijving van het voorwerp.

Afhandeling?
  • Als het voorwerp een uniek (serie-)nummer heeft, checken we of dit gesignaleerd staat.
  • Teruggevonden voorwerpen die binnengebracht worden bij ons, plaatsen wij op onze website onder de rubriek ‘gevonden voorwerpen’. Herken je het voorwerp dat je verloren bent? Dan kan je gewoon langskomen op één van onze kantoren om het af te halen. In Geel kan dit tussen 7.30 uur en 20 uur, in de wijkkantoren tijdens de kantooruren. Noteer best wel het meldingsnummer dat op de website vermeld staat en check ook waar je voorwerp wordt bewaard.
  • Gevonden voorwerpen die binnengebracht worden, bewaren we zes maanden.
  • Daarna maken we ze over aan de stad of gemeente waar ze gevonden zijn.
  • Voor gevonden fietsen check www.gevondenfietsen.be.


Maak je afspraak in Geel Maak je afspraak
in Geel
Waar?
Hoofdkantoor Geel
Wijkkantoor Laakdal
Wijkkantoor Meerhout