Bel 112 voor dringende politiehulp | Politie nodig, niet dringend? Bel 014 56 47 00

dringend 112
niet dringend 014 56 47 00

22 mei Uitbreiding dienstverlening

Vanaf maandag 25 mei breiden we de afspraakmomenten voor niet-dringende meldingen en aangiftes aan het loket in het hoofdkantoor in Geel terug uit naar deze van vóór het coronatijdperk. Dit wil zeggen op weekdagen van 7 tot 20 uur, tijdens weekends, feest- en brugdagen van 8 tot 20 uur. Opgelet, vanaf juni wijzigen deze afspraakmomenten tijdens de weekends, feest- en brugdagen van 7 tot 19 uur.

Wijkkantoren Laakdal en Meerhout

In de wijkkantoren in Laakdal en Meerhout kan je terug terecht vanaf dinsdag 2 juni. Ook hier gelden opnieuw de normale afspraakmomenten. Voor Laakdal is dat van 9 tot 12 uur op maandag, woensdag en vrijdag; van 14 tot 16 uur op dinsdag, woensdag en donderdag. Voor Meerhout is dat van 9 tot 12 uur op dinsdag en donderdag; van 13 tot 16 uur op maandag en woensdag.

Afspraak maken

Alle niet-dringende meldingen en aangiftes aan een loket gebeuren op afspraak en dit zowel in het hoofdkantoor in Geel als in de wijkkantoren in Laakdal en Meerhout. Een afspraak maken kan op www.pzglm.be of telefonisch op het nummer 014 56 47 00.

Hygiënemaatregelen

Om de veiligheid van medewerkers en burgers te garanderen, vragen we aan elke bezoeker om een mondmasker te dragen. Ontsmet je handen bij het binnenkomen en verlaten van het politiekantoor en respecteer de afstandsregels. Zo houden we het veilig voor iedereen!

x
Dienstverlening tijdens coronacrisis
Veiligheidsmaatregelen bij aangiftes op afspraak en verhoren

Volgende veiligheidsmaatregelen moeten strikt nageleefd worden: 

Vragen corona?

Naar het digitaal loket