Bel 101 voor dringende politiehulp | Politie nodig, niet dringend? Bel 014 56 47 00

dringend 101
niet dringend 014 56 47 00

05 jun Ongeval E313 – update 16.00 uur

De snelweg E313 in Geel-Oost is opnieuw open voor verkeer in de richting van Antwerpen. Ook de veiligheidsperimeter in de omgeving werd opgeheven zodat alle inwoners opnieuw naar hun woning kunnen.

Na het overpompen van de inhoud van de tankwagen is het takelen van de vrachtwagens gestart. 

De veiligheidsperimeter werd opgeheven nadat de brandweer ter plaatse de nodige metingen heeft uitgevoerd.  De geëvacueerde burgers mogen zich terug naar hun woning begeven. Wij danken iedereen voor hun begrip en medewerking.

De E313 is nu ook in Geel-Oost in de rijrichting naar Antwerpen weer open voor alle verkeer. Ook de Amocolaan en Nijverheidsweg zijn weer opengesteld in beide richtingen. Zodra de rijweg van de E313 richting Luik vrijgemaakt is en het wegdek hersteld, zal ook deze weer opengesteld worden voor alle verkeer. Voorlopig moet het verkeer komende van Antwerpen in Geel-West de afrit verlaten en de calamiteitenroute volgen tot aan de oprit in Geel-Oost (oranje borden met letter F). 

Het infonummer 1771 werd afgesloten. Verdere updates zijn te volgen via www.laakdal.be of de Facebookpagina van de gemeente Laakdal.