Bel 112 voor dringende politiehulp | Politie nodig, niet dringend? Bel 014 56 47 00

dringend 112
niet dringend 014 56 47 00

05 jun 19 Zwaar ongeval E313 t.h.v. Geel-Oost-vermijd omgeving - update 7u15

5 juni - update 7.15 u.

De E313 is ter hoogte van Geel-Oost in beide richtingen afgesloten door een ongeval met een lpg-tankwagen. De tank is lekgeslagen bij een kopstaartaanrijding tussen twee vrachtwagens. Alle hulpdiensten zijn ter plaatse om zo snel mogelijk de gepaste acties te ondernemen. De Amoco- en Bell Telephonelaan zijn afgesloten. De bedrijven daar zijn wel bereikbaar.

De verkeershinder kan wel nog enkele uren duren. Het verkeer moet de snelweg verlaten in beide richtingen en een plaatselijke omleiding volgen. Voor meer informatie omtrent de wachttijden: www.verkeerscentrum.be. Verkeer op lange afstand van Hasselt naar Antwerpen of naar Gent krijgt de raad via Brussel te rijden. Wie van Maastricht richting Antwerpen moet, rijdt het best via Eindhoven.

-----------

5 juni - 5.45 u.

Er is een zwaar ongeval gebeurd op de E313 t.h.v. Geel-Oost. De autostrade zal vermoedelijk nog lange tijd volledig afgesloten blijven. Ook de Amocolaan is afgesloten. Voorlopig blijven de bedrijven op de Amocolaan en Bell Telephonelaan nog bereikbaar. Maar vermijd de omgeving indien mogelijk. 

Updates kan je volgen op www.Laakdal.be