Bel 112 voor dringende politiehulp | Politie nodig, niet dringend? Bel 014 56 47 00

dringend 112
niet dringend 014 56 47 00

14 dec 16 Gebiedsgebonden actie in Laakdal levert resultaat op

Politieagenten uit verschillende teams van de zone werkten gisteren samen aan een gebiedsgebonden actie in Laakdal. De thema’s die hierbij aan bod kwamen waren kleine criminaliteit, milieu-en bouwdossiers, verkeer, fietsverlichting en woninginbraken. In totaal werden 369 voertuigen, 15 fietsers en 20 personen gecontroleerd. Tijdens de actie werd er een informatierapport opgesteld na het aantreffen van een buitenlands voertuig. Vier bestuurders kregen een verkeersboete. Voor twee personen bleef het bij een waarschuwing. 110 bestuurders werden gecontroleerd op alcohol. Verder werden twee milieu- en bouwdossiers afgewerkt en werden er twintig personen gecontroleerd in het kader van mogelijke domiciliefraude.

Verdacht voertuig

Gisteren werkten meerdere teams van de zone samen aan een gebiedsgebonden actie in Laakdal. Tijdens de actie werd een verdacht buitenlands voertuig met zes inzittenden aangetroffen. Na een uitgebreide controle van deze personen werd er een informatierapport opgesteld.

Verkeerscontrole

Er werden 369 voertuigen gecontroleerd. Vier bestuurders kregen een proces-verbaal voor het niet dragen van de gordel. Ook werden er twee waarschuwingen gegeven. De fietsverlichting van vijftien fietsers werd gecontroleerd. Deze waren allemaal in orde. De politie-inspecteurs namen bij 110 bestuurders een alcoholtest af. Geen van deze bestuurders had teveel gedronken.

Milieu- en bouwdossiers

Verder werden er tijdens de actie twee milieu- en bouwdossiers afgehandeld en werden er in het kader van mogelijke domiciliefraude twintig personen gecontroleerd in een appartementsblok.

Inzet actie

De politiezone zette bij deze actie 11 personen in. De actie vond plaats tussen 17.30 en 20.30 uur.