Bel 112 voor dringende politiehulp | Politie nodig, niet dringend? Bel 014 56 47 00

dringend 112
niet dringend 014 56 47 00

19 feb 19 Versnelde selectieprocedure voor opleiding politie-inspecteur

Altijd al gedroomd van een job bij de politie? Voor de derde keer wordt er in de provincie Antwerpen een versnelde rekruteringsprocedure voor politie-inspecteurs opgestart.

Kandidaten voor het basiskader kunnen ervoor kiezen om de selectieproeven via een versnelde procedure – de fast track – te doorlopen.
De naam verraadt het al: alle proeven kunnen in dit speciale traject afgelegd worden op amper 2 weken. De proeven zullen doorgaan van 1 t.e.m. 12 april 2019. Je moet de volledige periode beschikbaar zijn voor de testen.

Bij een positieve screening wordt er verwacht dat je al op 3 juni 2019 start aan de opleiding basiskader in de provinciale politieschool Campus Vesta in Ranst.

Wil je je kandidaat stellen voor deze versnelde recruteringsprocedure?
Schrijf je dan vóór vrijdag 08.03.2019 in door onderstaande 4 documenten door te mailen naar: GPI.recsel.test.nl@police.belgium.eu

- Standaard inschrijvingsformulier
- Ondertekend en aangekruist document ‘fast track
- Uittreksel uit het strafregister
- Kopie hoogst behaalde diploma

Ook kandidaten die al gestart zijn met hun selectieprocedure kunnen hieraan deelnemen.

Om je goed voor te bereiden op de selectieprocedure, raden we je aan om vooraf contact op te nemen met één van onze beroepenvoorlichters. Zij kunnen je meer informatie geven over de jobinhoud en/of de selectieprocedures.
Een afspraak maken kan door contact op te nemen met het onthaal via 014/56.47.00 of info@pzglm.be.