Bel 112 voor dringende politiehulp | Politie nodig, niet dringend? Bel 014 56 47 00

dringend 112
niet dringend 014 56 47 00

17 okt 18 Gezocht: BIN-coördinatoren Geel en Meerhout

De politiezone Geel-Laakdal-Meerhout is op zoek naar BIN-coördinatoren voor BIN Katersberg (Geel), BIN Stelen (Geel) en BIN Zittaart (Meerhout).
 
Wat?
Als BIN-coördinator ben je het aanspreekpunt voor de inwoners van je buurtinformatienetwerk. Je organiseert één keer per jaar een evenement voor al je BIN-leden in samenwerking met de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout en je bent aanwezig op de jaarlijkse vergadering met alle BIN-coördinatoren.
 
Voorwaarden
Ben je ouder dan 18 en woon je in één van bovenstaande buurtinformatienetwerken, dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om de rol van BIN-coördinator op te nemen. 
 
Interesse?
Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar jozef.delarbre@police.belgium.eu of telefonisch via 014 56 47 33.
 
Samen gaan we de strijd aan tegen woninginbraken!
De afgelopen jaren werd sterk geïnvesteerd in buurtinformatienetwerken in de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout. Het voorbije jaar werden de bestaande BIN’s geherstructureerd, geactualiseerd of uitgebreid. Er kwamen ook vijf nieuwe BIN’s bij. De volledige 189 km² van het grondgebied van de drie gemeenten zijn nu afgedekt door 31 BIN’s. Ongeveer één op negen gezinnen is aangesloten bij een BIN.

Sluit je aan bij een buurtinformatienetwerk en draag je steentje bij aan de strijd tegen inbraken
De strijd tegen inbraken is een gedeelde zorg. Daarom blijft de politiezone inzetten op een intensieve samenwerking tussen inwoners, politie en overheden. Als inwoner kan je verschillende initiatieven nemen. Aansluiten bij een buurtinformatienetwerk is één van de mogelijkheden. Verder raden we iedereen aan om alles wat verdacht is, onmiddellijk te melden via 101 of 014 56 47 00. Ook kan je bij de politiezone gratis inbraakpreventief advies aanvragen om je woning beter te beveiligen tegen inbrekers.
 
Ben je nog geen lid? Je als lid aanmelden kan hier.
Meer info?

Inbraakpreventie-adviseur
014 56 47 33
inbraakpreventie@pzglm.be