Bel 112 voor dringende politiehulp | Politie nodig, niet dringend? Bel 014 56 47 00

dringend 112
niet dringend 014 56 47 00

Formulier om vakantietoezicht aan te vragen

Wat?

Als je op vakantie gaat, kan je vakantietoezicht aanvragen. Naast de maatregelen die je zelf treft, houden politieagenten dan af en toe ook extra toezicht en maken een rondgang aan je woning. Dit toezicht kan je ook aanvragen als je omwille van een andere reden een langere periode niet thuis bent, bijvoorbeeld bij een ziekenhuisopname. Om van vakantietoezicht te kunnen genieten moet je wel een inbraakpreventief advies hebben dat niet ouder is dan drie jaar. Heb je dit nog niet? Dan kan je dit via de website aanvragen. Dit advies is gratis. Meer info over inbraakpreventie lees je hier.

 

Lees ook de brochure 'checklist-vertrek' van Binnenlandse Zaken voor tips om je woning veilig achter te laten.

 

Meer lezen

 

Formulier

Algemene informatie

Om van vakantietoezicht te kunnen genieten moet je een inbraakpreventief advies hebben dat niet ouder is dan drie jaar. Heb je dit nog niet? Dan kan je dit via de website aanvragen. Dit advies is gratis. Meer info over inbraakpreventie lees je hier.

 

Gegevens van de woning
Gegevens van de contactpersoon
Verklaring van de aanvrager
  • Ik wens politietoezicht aan mijn woning tijdens de vermelde periode.
  • Ik geef de politie de toestemming om op mijn privéterrein te komen zowel overdag als ‘s nachts.
  • Ik duid een contactpersoon aan.
  • Ik neem de nodige organisatorische beveiligingsmaatregelen. (brievenbus laten leegmaken, woning een bewoonde indruk geven, ...)
 
Extra

Indien je later vertrekt of vroeger thuis komt dan gepland, verwittig dan om veiligheidsredenen telefonisch de politie op het nummer 014 56 47 00. De gegevens worden opgeslagen in een databank. Ze worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden en worden niet aan derden meegedeeld. (Wet ter bescherming van de privacy en de persoonlijke levenssfeer van 8 december 1992)

Waar?
Hoofdkantoor Geel
Wijkkantoor Laakdal
Wijkkantoor Meerhout