Bel 112 voor dringende politiehulp | Politie nodig, niet dringend? Bel 014 56 47 00

dringend 112
niet dringend 014 56 47 00

29 jan 24 Miniplantage in Geel aangetroffen

Bij een huiszoeking in Geel is er vorige week een kleine plantage aangetroffen. Een man kweekte in een aangepaste hobbyruimte in zijn tuin cannabis voor eigen gebruik. Er werden een aantal cannabisplanten, potjes met gebruiksklare cannabis en bijhorende attributen en voorwerpen in beslag genomen. De man werd gearresteerd en voorgeleid voor de onderzoeksrechter. De man is vrij onder voorwaarden.  

Anoniem meldpunt provincie Antwerpen

De bestrijding van drugscriminaliteit is een prioriteit in het Zonale Veiligheidsplan 2020-2025. Informatie van burgers is onontbeerlijk bij het verzamelen van de juiste informatie. Mogelijke aanwijzingen voor een drugsplantage zijn verdachte gedragingen in de buurt van leegstaande gebouwen, regelmatig korte aanwezigheid in het pand of passage van vreemde voertuigen, specifieke geur in de omgeving, stroomstoringen in de buurt, …

Heb je een vermoeden dat er in jouw buurt een cannabisplantage bestaat? Meld dit dan op een veilige en anonieme manier aan de politie: Anoniem meldpunt voor drugsplantages, labo's en dumpings in de provincie Antwerpen (drugsplantageontdekt.be). Een kleine tip kan de start zijn van een grote zaak.