Bel 112 voor dringende politiehulp | Politie nodig, niet dringend? Bel 014 56 47 00

dringend 112
niet dringend 014 56 47 00

16 jun 22 Word jij onze nieuwe adviseur?

We zijn via externe dringende werving op zoek naar een gedreven adviseur jurist - functionaris gegevensbescherming (niveau A) met mogelijkheid tot statutarisering. 

De adviseur jurist is verantwoordelijk voor het formuleren van algemeen en juridisch advies betreffende organisatorische en beleidsmatige aspecten en staat de korpsleiding bij in het kader van tucht- en rechtszaken, klachtenbeheer en intern toezicht. Hij/zij werkt nauw samen met en staat onder rechtstreeks gezag van de korpschef.

De functionaris gegevensbescherming wordt aangeduid als verantwoordelijke voor de veiligheid en bescherming van de persoonlijke levenssfeer voor de politiezone. Hij/zij is verantwoordelijk voor het organiseren van het toezien houden op het inwinnen van informatie, het analyseren en verwerken van bekomen of aangeleverde informatie en voor de verspreiding van deze verwerkte informatie. 

De adviseur jurist - functionaris gegevensbescherming werkt nauw samen met en staat onder rechtstreeks gezag van de korpschef.

Heb je een universitair diploma - master in de rechten en ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende job in een boeiende omgeving met veel sociale contacten?
Heb je bovendien een positieve, professionele, integere en inspirerende houding?
Dan zijn we op zoek naar jou!

Klik hier voor meer informatie en om je kandidaat te stellen.

Solliciteren kan tot en met 28 juni 2022.