Bel 112 voor dringende politiehulp | Politie nodig, niet dringend? Bel 014 56 47 00

dringend 112
niet dringend 014 56 47 00

08 mrt Vacature dierenopvanger

Wie een groot hart voor dieren heeft zal mogelijk geïnteresseerd zijn in een bijzondere oproep van de stad Geel. In samenwerking met gemeenten Laakdal en Meerhout is Geel op zoek naar dierenopvangers op zelfstandige basis.

Taak van een dierenopvanger

Een dierenopvanger is iemand die in de eerste plaats weggelopen honden in bewaring neemt en probeert om de eigenaar ervan op te sporen. Daarnaast kan een dierenopvanger uitzonderlijk ook gevraagd worden om bv. tijdelijk een gewonde (aangereden) kat op te vangen.

De stad zoekt een team van mensen die deze taak op zich willen nemen. De dierenopvangers werken op zelfstandige basis en wisselen elkaar af in een beurtrol, die ook voorziet dat er buiten de normale werktijden een dierenopvanger oproepbaar is.

De kosten van het opvangen worden betaald door de eigenaar. Wie zelf een kat of hond heeft, doet er altijd goed aan om te zorgen dat hun huisdier gechipt is en te controleren dat de chip correct geregistreerd is. Zo kan de eigenaar snel gevonden worden.

Meer info?

Mensen die geïnteresseerd zijn in de oproep, kunnen meer informatie vinden in onderstaande functiebeschrijving. 

Solliciteren

Stuur ten laatste voor 9 april 2021 je kandidatuur naar grondgebondenzaken@geel.be met motivatiebrief en cv. Voeg ook een foto, plan of beschrijving toe van de opvangruimte die je ter beschikking hebt. Na een eerste selectieronde volgt er een plaatsbezoek. 
Meer informatie over deze functie kun je opvragen bij grondgebondenzaken@geel.be of telefonisch via 014 56 62 50.