Bel 112 voor dringende politiehulp | Politie nodig, niet dringend? Bel 014 56 47 00

dringend 112
niet dringend 014 56 47 00

31 dec Gevonden voorwerpen

De politie bewaart gevonden voorwerpen die binnen gebracht worden maximum zes maanden. Daarna maken we ze over aan de stad of gemeente. Een handig overzicht met foto's vind je op de website. We maken ook maandelijks een overzicht en plaatsen dit op onze sociale mediakanalen.

Een voorwerp gevonden?
  • Als je voorwerpen vindt, breng je deze best bij de politie binnen. De politie doet al het mogelijke om deze terug aan de eigenaar te bezorgen. Wij bewaren ze zes maanden. Daarna bezorgen we ze aan de stad of gemeente waar het voorwerp werd gevonden.
  • Teruggevonden voorwerpen plaatsen wij op onze website onder de rubriek 'gevonden voorwerpen'. Herken je het voorwerp dat je verloren bent? Dan kan je gewoon langskomen op het hoofdkantoor in Geel om het af te halen. Noteer best wel het meldingsnummer dat op de website vermeld staat. Alle voorwerpen die binnengebracht worden, worden bewaard in het hoofdkantoor in Geel. Afhalen kan dus alleen in Geel.
  • Voor gevonden fietsen check www.gevondenfietsen.be.
Verloren voorwerpen bekijken?
  • Klik hier om de lijst met gevonden voorwerpen te raadplegen. Je kan hiervoor ook het één van onze kantoren contacteren. Herken je het voorwerp of document dat je verloren bent? Dan kan je gewoon langskomen op het hoofdkantoor in Geel om het af te halen. Noteer best wel het meldingsnummer dat op de website vermeld staat. Alle voorwerpen die binnengebracht worden, worden bewaard in het hoofdkantoor in Geel. Afhalen kan dus alleen in Geel.
Voorwaarden?
  • Geïdentificeerde voorwerpen worden aan de eigenaar teruggegeven na vertoon van een geldig identiteitsbewijs en (eventueel) aankoopfactuur, foto of gedetailleerde beschrijving van het voorwerp.