Bel 112 voor dringende politiehulp | Politie nodig, niet dringend? Bel 014 56 47 00

dringend 112
niet dringend 014 56 47 00

13 mrt Politie staat paraat, ook in coronatijden

We kunnen er niet meer omheen, heel het land is de voorbije dagen en uren meer dan ooit in de ban van het Coronavirus. Ook de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout gaat tot actie over om zich te wapenen tegen de opmars van het virus.

Politie in crisistijden

Als politie hebben we een verplichting tegenover onze maatschappij om ook in tijden van crisis paraat te staan. Samen met de medische diensten, de civiele bescherming en de brandweer wordt van ons verwacht om ook nu te waken over de veiligheid binnen onze politiezone. En dat doen we ook!

We zetten nu hoofdzakelijk in op dringende politiehulp en het toezien op het naleven van de afgekondigde maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dijken. Daarom zullen we ook extra mensen inzetten. Bovendien nemen we ook maatregelen om onze eigen personeelsleden te beschermen zodat we onze maatschappelijke taken kunnen blijven uitvoeren.

Dienstverlening politie

Heb je dringende hulp nodig? Bel 112! De wijkkantoren in Laakdal en Meerhout zijn gesloten. De afspraken in het hoofdkantoor in Geel blijven in beperkte mate behouden. We vragen om nieuwe afspraken - indien mogelijk - uit te stellen naar een later tijdstip. De meeste niet-dringende aangiften kan je ook via het digitaal loket laten verlopen.

Vragen corona?

Wie vragen heeft over het Corona-virus en de bijkomende maatregelen kan terecht op de website www.info-coronavirus.be of het nummer 0800 14 689. Deze infolijn is op weekdagen bereikbaar tussen 8 en 20 uur, tijdens de weekends tussen 10 en  20 uur.

x
Dienstverlening tijdens coronacrisis
Veiligheidsmaatregelen bij aangiftes op afspraak en verhoren

Volgende veiligheidsmaatregelen moeten strikt nageleefd worden: 

Vragen corona?

Naar het digitaal loket