Bel 112 voor dringende politiehulp | Politie nodig, niet dringend? Bel 014 56 47 00

dringend 112
niet dringend 014 56 47 00

09 jun 16 Veiligheidsmaatregelen EK-wedstrijden Markt Geel

De EK-wedstrijden van de Belgen kan je live op groot scherm volgen op de Markt in Geel. Dat de Duivels ook in Geel populair zijn, merkten we twee jaar geleden al tijdens het WK. De stad verwacht ook dit keer een grote volkstoeloop en neemt enkele maatregelen om de veiligheid te garanderen.

Rugzakken

Rugzakken, grote tassen en koffers worden niet toegelaten, een handtas mag je na controle wel meenemen. Vuurwerk, voetzoekers, vlaggenstokken, drank in glazen en metalen (blikjes) verpakkingen en andere glazen voorwerpen zijn verboden. Ook honden worden niet toegelaten op het marktplein. Toeters, claxons en andere geluidsproducerende voorwerpen mogen vanaf drie uur voor de wedstrijd tot twee uur na het einde van de wedstrijd gebruikt worden. Om de veiligheid van de aanwezigen te waarborgen, worden maximaal 5 000 toeschouwers op het marktplein toegelaten.

Duivels Geel

Op www.duivelsgeel.be vind je een volledig overzicht van het programma tijdens deze Duivelse dagen. Volg op Twitter ook #duivelsgeel om op de hoogte te blijven.

Meer info: info@geel.be; www.geel.be, www.pzglm.be; www.duivelsgeel.be