Bel 112 voor dringende politiehulp | Politie nodig, niet dringend? Bel 014 56 47 00

dringend 112
niet dringend 014 56 47 00

14 mrt 18 Bevolkingsbevraging over veiligheid en politie

De politiezone Geel – Laakdal – Meerhout organiseert in samenwerking met de federale politie en FOD Binnenlandse Zaken een bevolkingsbevraging. Hiermee willen we polsen naar je mening over de veiligheid en de werking van onze politiezone. De resultaten geven ons de kans om ons beleid beter af te stemmen op de behoeften van de bevolking.

Veiligheidsthema's

De enquête peilt naar verscheidene veiligheidsthema’s. Er worden vragen gesteld over (on)veiligheidsgevoel, mogelijke buurtproblemen, slachtofferschap en preventie. Ook je mening en ervaring over de werking van de politie wordt bevraagd.

Steekproef

Zo’n 1400 inwoners van de Geel, Laakdal en Meerhout worden via een steekproef op toevallige wijze geselecteerd. Zij zullen vanaf half maart de vragenlijst in hun brievenbus krijgen. Als je één van hen bent, is jouw medewerking van groot belang. Daarom vragen we je om de tijd te nemen om de vragen in te vullen. Deelnemen kan eenvoudig, online via internet of via een vragenlijst op papier. De antwoorden worden volledig anoniem verwerkt.

De resultaten worden begin 2019 verwacht en helpen om de dienstverlening van onze politiezone te blijven verbeteren.

Alvast bedankt voor je medewerking!

Meer info?

Beleids- en communicatieteam
014 56 47 28
pz.glm.bct@police.belgium.eu