Bel 101 voor dringende politiehulp | Politie nodig, niet dringend? Bel 014 56 47 00

dringend 101
niet dringend 014 56 47 00

Teams

Team Onthaal (TO)


Wat?
Onthaal

Naast het telefonisch onthaal door de meldkamer beschikt de politiezone ook over een fysiek onthaal in Geel. Je kan ook een afspraak maken om langs te komen. Het grote voordeel is dat je dan niet moet wachten. Je wordt altijd verder geholpen door een onthaalbediende of politie-inspecteur. We noteren je aangifte, vraag of klacht. Wanneer het kan, krijg je meteen antwoord. Anders verwijzen we je door naar de bevoegde diensten.

Laakdal en Meerhout beschikken elk over een wijkkantoor met beperktere openingsuren. Na sluitingstijd van de wijkkantoren gaan alle telefonische oproepen automatisch naar het hoofdkantoor in Geel. Via een oproepknop naast de deur kan je ook ter plaatse rechtstreeks het hoofdkantoor contacteren.

Meldkamer

De politiezone Geel-Laakdal-Meerhout heeft een eigen meldkamer. Dit heeft als grote voordeel dat deze mensen de zone zeer goed kennen. De meldkamer is het kloppend hart of het zenuwcentrum van de politiezone. Voor dringende hulp bel je best rechtstreeks naar het nummer 014 56 47 00 of het algemeen noodnummer 101. De meldkamer kan je 24 uur per dag en zeven dagen op zeven bereiken. De meldkamer zorgt bij een hulpvraag voor de correcte afhandeling. Indien nodig stuurt zij een interventieploeg ter plaatse.